Čo potrebujete vedieť, ak uvažujete o kúpe diamantu? Aké sú  dôvody na ich vlastnenie? Dokážu diamanty uchovať hodnotu Vašich peňazí?

To sa dozviete ZDARMA v úvodnom e-Booku 

"13 dôvodov, prečo vlastniť DIAMANT"

 

 

OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV

Pokiaľ ste našim zákazníkom, odberateľom noviniek alebo návštevníkom webových stránok, zverujete nám svoje osobné údaje. Ochranu osobných údajov berieme vážne. Je pre nás dôležité, aby vaše osobné údaje boli v bezpečí. Všetky osobné údaje, ktoré sú získavané počas vašej návštevy na našich stránkach sú spracovávané v súlade so zákonom č. 122/2013 Z.z. (ďalej len „zákon o ochrane osobných údajov“ a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení zákona č. 84/2014 Z. z (ďalej len ZOU). Zoznámte sa, prosím, s ochranou osobných údajov, zásadami a právami, ktoré máte v súvislosti s novým nariadením EÚ o ochrane osobných údajov - GDPR (platné od 25.5.2018).

Prevádzkovateľom stránok je Mgr. art. Daniela Skácelová, so sídlom na Čiližskej 6, 821 07 Bratislava. Vaše osobné údaje spracovávam ako správca, t. j. určujem ako, za akým účelom a na akú dobu budú vaše údaje spracované, prípadne vyberám spracovateľa, ktorý bude so spracovaním pomáhať a je v súlade s požiadavkami GDPR. Je ním poskytovateľ platformy SmartSelling - aplikácia pre komunikáciu, web a fakturáciu. 

Dobrovoľným vyplnením vašich osobných údajov nám týmto dávate súhlas s ich spracovaním v súlade so zákonom o ochrane osobných údajov a GDPR. Vaše osobné údaje zadávate dobrovoľne do kontaktných formulárov na našich stránkach. Bez predchádzajúceho súhlasu užívateľa nebude prevádzkovateľ spracovávať, zdieľať ani používať jemu zverené osobné údaje

Najčastejšie uchovávame tieto osobné údaje: meno, e-mail, adresa bydliska, prípadne telefonický kontakt. 

Ak chcete vedieť, ktoré konkrétne údaje uchovávame k vašej osobe, radi vám ich na požiadanie poskytneme písomne. Pokiaľ by i napriek našej snahe o aktuálnosť údajov boli niektoré záznamy nesprávne, radi ich opravíme.

NA ČO TIETO INFORMÁCIE POUŽÍVAME?

Informácie, ktoré spracovávame, môžu byť použité na niektorú z nižšie uvedených činností:

  • Personalizovanie ponuky – vaše informácie nám pomáhajú prispôsobiť našu ponuku vašim individuálnym potrebám.
  • Vylepšenie zákazníckej podpory – vaše informácie nám pomáhajú efektívne odpovedať na vaše požiadavky a potreby.
  • Na spracovanie transakcií – vaše informácie, verejné alebo neverejné, nebudú nikdy predané, vymenené alebo postúpené tretím stranám, s výnimkou údajov nutných na  doručenie tovaru.
  • Na odosielanie e-mailov – e-mailová adresa, ktorú ste zadali na našich stránkach, môže byť použitá na odosielanie informácií a aktualizácií týkajúcej sa vašej objednávky. Taktiež na odosielanie noviniek, rád a tipov, informácie o produktoch a službách, o pripravovaných akciách, atď.

NEPOSKYTUJEME VAŠE ÚDAJE TRETÍM STRANÁM

Prístup k informáciám o užívateľovi má iba prevádzkovateľ webu. Nepredávame, neobchodujeme ani žiadnym iným spôsobom neposkytujeme vaše osobné údaje tretím stranám. Odovzdanie vašich osobných údajov štátnym organizáciám je len na základe riadne vystavených a právoplatných právnych rozhodnutí v súlade so zákonom Slovenskej republiky.

VAŠE PRÁVA V SÚVISLOSTI S OCHRANOU OSOBNÝCH ÚDAJOV

V souvislosti s ochranou osobných údajov máte niekoľko práv. Pokiaľ budete chcieť niektoré z týchto práv využiť, prosím, kontaktujte nás prostredníctvom e-mailu: danielas@danielaskacelova.eu.

- Máte právo na informácie - toto právo je plnené už touto informačnou stránkou so zásadami spracovania osobných údajov.

- Vďaka právu na prístup nás môžete kedykoľvek vyzvať a ja vám doložím v lehote 30 dní, aké vaše osobné údaje spracováváme a prečo.

- Pokiaľ sa u vás niečo zmení alebo zistíte, že sú vaše osobné údaje neaktuálne alebo neúplné, máte právo na doplnenie a zmenu osobných údajov.

- Právo na obmedzenie spracovania môžete využiť, pokiaľ sa domnievate, že spracovávame vaše údaje nepresne, domnievate sa, že robíme spracovanie  nezákonne, ale nechcete všetky údaje zmazať alebo pokiaľ ste vzniesli námietku proti spracovaniu.

Obmedziť môžete rozsah osobných údajov alebo účelov spracovania. Napr. odhlásením z newsletteru obmedzujete účel spracovania pre zasielanie obchodných informácií.

- Vaším ďalším právom je právo na výmaz (byť zabudnutý). Nechceme na vás zabudnúť, ale pokiaľ si to budete priať, máte na to právo. V takom prípade vymažeme všetky vaše osobné údaje zo svojho systému i zo systému všetkých  spracovateľov a záloh. Na zaistenie práva na výmaz potrebujeme 30 dní.

V niektorých prípadoch sme viazaní zákonnou povinnosťou (napr. evidovať vystavené doklady po dobu stanovenú zákonom). V tomto prípade zmažeme všetky takéto osobné údaje, které nie sú viazané iným zákonom. O dokončení výmazu vás budeme informovať na e-mail.

- Sťažnosť na Úrad na ochranu osobných údajov
Pokiaľ máte pocit, že s vašími údajmi nezachádzame v súlade so zákonom, máte právo sa so svojou sťažnosťou kedykoľvek obrátiť na Úrad pre ochranu osobných údajov. Budeme radi, pokiaľ najprv budete o tomto podozrení informovať nás, aby sme mohli prípadné pochybenie napraviť.

- Odhlásenie zo zasielania newsletterov a obchodných informácií
E-maily s inšpiráciou, články o produktoch a službách vám zasielame, ak ste náš zákazník, na základe našeho oprávneného záujmu. 

Pokiaľ zákazníkom ešte nie ste, posielame vám ich iba na základe vašeho súhlasu. V oboch prípadoch môžete ukončit odber našich e-mailov stlačením odhlasovacieho odkazu v každom zaslanom e-maily.

MOŽNOSŤ ODHLÁSENIA

Vaše osobné údaje používame k tomu, aby sme vás mohli informovať o našich projektoch, službách a produktoch. Vaša účasť je samozrejme dobrovoľná. 

Z odberu e-mailových správ sa môžete kedykoľvek odhlásiť aj sami. Stačí kliknúť na priložený odhlasovací odkaz e-mailu, prípadne nám spätne napísať na danielaskacelova1@gmail.com alebo danielas@danielaskacelova.eu, že si už e-maily neprajete dostávať a my vás odhlásime.

 

266 MS 1 Kaskady 11062010 (5) - kópia - kópia

Kto Vám radí

Dobrý deň, volám sa Daniela Skácelová a pomáham ľuďom zorientovať sa vo svete diamantov a drahých kovov, riešiť ochranu ich peňazí a zabezpečenia rodiny i založenie tradície rodinných šperkov.

Poskytujem poradenstvo a predaj investičných diamantov, diamantových šperkov, drahých kovov a mincí.

Viac sa dozviete na stránke O mne.

 

"13 dôvodov, prečo vlastniť DIAMANT"

Čo by ste mali vedieť, ak  rozmýšľate nad tým, ako ochrániť svoje peniaze.

Kontaktný formulár

REFERENCIE

Dobrý deň, pani Daniela.

Chcem sa Vám ešte raz veľmi pekne poďakovať za radu pri obstarávaní šperku. Veľmi ste mi pomohli.

    Prajem Vám všetko dobré.

                  S pozdravom

                                   Gabriel H.

 

Vďaka informáciám p. Skácelovej som získal lepší prehľad a ľahšie sa mi rozhodovalo o tom, ako naložím so svojimi úsporami.

Milan B.

Viac TU

Zaujímavé články z blogu

Poznáte dôvody, prečo je vhodné uvažovať nad kúpou diamantu? Máte otázky, na ktoré ešte nemáte odpoveď a potrebujete viac informácií? Chcete objaviť tajomstvá a krásu diamantu? Viete, ktoré otázky klientov najviac zaujímajú?

Získajte  ZDARMA e-Book 

"Diamantová abeceda" a dozviete sa viac.