Čo potrebujete vedieť, ak uvažujete o kúpe diamantu? Aké sú  dôvody na ich vlastnenie? Dokážu diamanty uchovať hodnotu Vašich peňazí?

To sa dozviete ZDARMA v úvodnom e-Booku 

"13 dôvodov, prečo vlastniť DIAMANT"

 

 

OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV

Ochranu osobných údajov berieme vážne. Je pre nás dôležité, aby vaše osobné údaje boli v bezpečí. Všetky osobné údaje, ktoré sú získavané počas vašej návštevy na našich stránkach sú spracovávané v súlade so zákonom č. 122/2013 Z.z. (ďalej len „zákon o ochrane osobných údajov“ a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení zákona č. 84/2014 Z. z (ďalej len ZOU).

Prevádzkovateľom stránok je Mgr. art. Daniela Skácelová, so sídlom na Čiližskej 6, 821 07 Bratislava.. Bez predchádzajúceho súhlasu užívateľa nebude prevádzkovateľ spracovávať, zdieľať ani používať jemu zverené osobné údaje.

Dobrovoľným vyplnením vašich osobných údajov nám týmto dávate súhlas s ich spracovaním v súlade so zákonom o ochrane osobných údajov.

Vaše osobné údaje zadávate dobrovoľne do rôznych formulárov na našich stránkach: kontaktné formuláre, komentáre. Najčastejšie uchovávame tieto osobné údaje: meno, e-mail.

Ak chcete vedieť, ktoré konkrétne údaje uchovávame k vašej osobe, radi vám ich na požiadanie poskytneme písomne. Pokiaľ by i napriek našej snahe o aktuálnosť údajov boli niektoré záznamy nesprávne, radi ich opravíme.

Prístup k informáciám o užívateľovi má iba prevádzkovateľ webu.

NA ČO TIETO INFORMÁCIE POUŽÍVAME?

Informácie, ktoré spracovávame, môžu byť použité na niektorú z nižšie uvedených činností:

  • Presonalizovanie ponuky – vaše informácie nám pomáhajú prispôsobiť našu ponuku vašim individuálnym potrebám.
  • Vylepšenie zákazníckej podpory – vaše informácie nám pomáhajú efektívne odpovedať na vaše požiadavky a potreby.
  • Na spracovanie transakcií – vaše informácie, verejné alebo neverejné, nebudú nidky predané, vymenené alebo postúpené tretím stranám bez vášho súhlasu, s výnimkou údajov nutných na  doručenie tovaru.
  • Na odosielanie e-mailov – e-mailová adresa, ktorú ste zadali na našich stránkach, môže byť použitá na odosielanie informácií a aktualizácií týkajúcej sa vašej objednávky. Taktiež na odosielanie noviniek, rád a tipov, informácie o produktoch a službách, o pripravovaných akciách, atď.

NEPOSKYTUJEME VAŠE ÚDAJE TRETÍM STRANÁM

Nepredávame, neobchodujeme ani žiadnym iným spôsobom neposkytujeme vaše osobné údaje tretím stranám. Odovzdanie vašich osobných údajov štátnym organizáciám je len na základe riadne vystavených a právoplatných právnych rozhodnutí v súlade so zákonom Slovenskej republiky.

MOŽNOSŤ ODHLÁSENIA

Vaše osobné údaje používame k tomu, aby sme vás mohli informovať o našich projektoch, službách a produktoch, anketách. Vaša účasť je samozrejme dobrovoľná. 

Z odberu e-mailových správ sa môžete kedykoľvek odhlásiť aj sami. Stačí kliknúť na priložený odhlasovací odkaz v e-maile, prípadne nám spätne napísať na danielaskacelova1@gmail.com, že si už e-maily neprajete dostávať a my vás odhlásime.

 

266 MS 1 Kaskady 11062010 (5) - kópia - kópia

Kto Vám radí

Dobrý deň, volám sa Daniela Skácelová a pomáham ľuďom zorientovať sa vo svete diamantov a drahých kovov, riešiť ochranu ich peňazí a zabezpečenia rodiny i založenie tradície rodinných šperkov.

Poskytujem poradenstvo a predaj investičných diamantov, diamantových šperkov i hodiniek, drahých kovov a mincí.

Viac sa dozviete na stránke O mne.

 

"13 dôvodov, prečo vlastniť DIAMANT"

Čo by ste mali vedieť, ak  rozmýšľate nad tým, ako ochrániť svoje peniaze.

Kontaktný formulár

REFERENCIE

Dobrý deň, pani Daniela.

Chcem sa Vám ešte raz veľmi pekne poďakovať za radu pri obstarávaní šperku. Veľmi ste mi pomohli.

    Prajem Vám všetko dobré.

                  S pozdravom

                                   Gabriel H.

 

Vďaka informáciám p. Skácelovej som získal lepší prehľad a ľahšie sa mi rozhodovalo o tom, ako naložím so svojimi úsporami.

Milan B.

Viac TU

Posledné články blogu

Poznáte dôvody, prečo je vhodné uvažovať nad kúpou diamantu? Máte otázky, na ktoré ešte nemáte odpoveď a potrebujete viac informácií? Chcete objaviť tajomstvá a krásu diamantu? Viete, ktoré otázky klientov najviac zaujímajú?

Získajte  ZDARMA e-Book 

"Diamantová abeceda" a dozviete sa viac.